TrollingSweden.se

Här är ett tips om en ny webbsida med bland annat en tävlingskalender.

Det är Mikael Juntti ifrån Arjeplog som bugger sidan.

Sidan kom till för att samla och få en överblick över alla tävlingar som sker i TrollingSverige. (Alla har ju inte Facebook eller Instagram).

Det kommer kanske även att ges plats för oss att presenetra våra team och klubbar runt om i Sverige.

Hatten av och spännande att följa utvecklinegn av denna sidan. Så in och kika!

www.trollingsweden.se

Om vi kan släppa Covid-19 och Coronan för en liten stund och blicka framåt. Detta är ett jättefint erbjudande. Hade varit kul om ett gäng kunde åka upp aug-sept 1 vecka. Blir ju en Drömfiskeresa. Hör av dig om du är intresserad via kontaktformulär här på hemsidan. För övrigt kan jag bara säga, Stay safe och var rädda om varandra. PS. Toalettpapperet kommer inte att ta slut🙈

Vi har även korat 2019 års klubbmästare. Team 2 och en halv Glenn plockade hem pokal och tröjor även år. Vad säger va...💪🏼👏🏻👏🏻👏🏻🤩🎉STORT GRATTIS!!! Priset för största lax gick till Team Nolin. Stor grattis även där. ...och så har vi givetvis en Lucky Looservinnare också. Grattis (säger man så) till Team Sikhall (som in själva verket inte på någotvis är en dålig fiskare utan en mycket duktig sådan. Detta trevliga inslag hade vi på vårt Årsmöte som ägde rum i Tingshuset igår. Protokoll ifrån detta möte kommer inom kort när det skrivits och justerats. Tack till er som kom och deltog igår kväll. Tror att vi har ett riktigt kul år framför oss. 🤩😃

KM 1 är avklarat! Det blev 13 team som tävlade. Vinnare blev Team A-team. Mer info under fliken KM

HANTERING AV VILDFISK

Frågan om vad man tyckte om att få räkna med vild fisk vid tävling i Vänern kom upp för en tid sedan.(Väga, mäta, plåta och sedan återutsätta).

För att markera klubbens ståndpunkt i frågan så kommer vi inte att lägga ut bilder på folk som visar upp sin vild fisk. Vi kommer ej heller att tillåta att någon annan lägger ut bild på vild fisk på FB-sidan. Detsamma gäller Instagram och vår hemsida.

Vi anser att vild fisk skall återutsättas genast. Helst, om möjligt utanför båten. Detta gäller givetvis även fisk under mimimått. Det är fullständigt onödigt att utsätta fisken för detta stresspåslag som kanske gör att den blir svag och sedan avlider.

Har en förhoppning om att andra klubbar och givetvis enskilda trollingfiskare följer detta exempel

Sevärt. Del 1

Del 2.

STARTSIDA / AKTUELLT INFORMATION

Tack SNÄJK för den fina platsen på er trollingavdelning

Vi har fått upp ett fiskehäng vid inre rampen i hamnen. Här kan vi visa upp våra fångster.

Namn*
E-postadress*
Ämne*
Meddelande*

Har du en fråga eller funderar över något. Du kommer i kontakt med oss via kontaktformuläret. Du hittar även telefonnummer till oss under fliken Styrelse.