VÄLKOMMEN TILL MELLERUDS TROLLINGKLUBB, (MTk)

En del av nedan aktiviteter bygger givetvis på att det blivit lättnader i restriktionerna och att Coronaläget har förbättrats och tryckts ner.🙏🏼

Einars Silverlaxen 2021

Du hittar info om tävlingen under fliken Silverlaxen 2021 uppe till höger

Flaggan kostar 250 kr och pengen går in på Smoltkontot. Betalningsmetoder ser du här ovan

Från den 9 september till den 22 oktober har det kommit in 104 500 kronor som går rätt in på Smoltkontot, ifrån både privata sponsorer och ifrån företag.

Vi är inte i mål ännu. Det är en fantastisk summa men det behövs mer. Om vi alla bara bidrar med det man tycker det är värt för att få ett fint fiske på Vänern så kommer vi nog att få till en fin utsättning av Smolt även 2021. 

❤️ INGEN KAN GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT ❤️

PGA AV INSTÄLLDA TÄVLINGAR SÅ ÄR DET MYCKET PENGAR SOM VI GÅR MISTE OM TILL SMOLT. NU BEHÖVER VI FÅ IN PENGAR PÅ ALLA SMOLTKONTON SOM GENERAR MER SMOLT!!

Vi hoppas verkligen att alla kommer att bidraga även om vi inte tävlar. Smolten behöver givetvis komma ut i sjön ändå. Bara på lotteriet på Sunnanåträffen är det runt 35 000 kronor som vi gör tapp på. Anmälningsavgifter till ÅterfÖring, runt 15 000 kronor. Ni ser ju själva. ALLA bidrag är välkomna. Stora som små.

Det behöver inte vara så att ni måste sätta in pengar på just vårat Smolkonto. Det är flera klubbar som har avsatt konton för detta. Och inte minst Laxfonden som i år har har dekaler för olika insatta belopp. www.laxfonden.se Huvudsaken är pengar kommer in så vi får ut smolten.

Man behöver inte skinna sig på detta men något litet bör man kunna lägga. En smolt ligger på runt 30 kronor. Hur många fiskar tar du upp under ett år? Skippa att köpa några wobbler och lägg pengen på smolt under en månad eller två. Kanske har du då betalat för fisken som du själv landar. Känns gott i hjärttrakten. Tack🙏🏻

Lite sysselsättning denna blåsiga Påskdag😉👍🏼

TrollingSweden.se

Här är ett tips om en ny webbsida med bland annat en tävlingskalender.

Det är Mikael Juntti ifrån Arjeplog som bugger sidan.

Sidan kom till för att samla och få en överblick över alla tävlingar som sker i TrollingSverige. (Alla har ju inte Facebook eller Instagram).

Det kommer kanske även att ges plats för oss att presenetra våra team och klubbar runt om i Sverige.

Hatten av och spännande att följa utvecklinegn av denna sidan. Så in och kika!

www.trollingsweden.se

Sevärt. Del 1

Del 2.

Tack SNÄJK för den fina platsen på er trollingavdelning

Vi har fått upp ett fiskehäng vid inre rampen i hamnen. Här kan vi visa upp våra fångster.

Namn*
E-postadress*
Ämne*
Meddelande*

Har du en fråga eller funderar över något. Du kommer i kontakt med oss via kontaktformuläret. Du hittar även telefonnummer till oss under fliken Styrelse.