Onlineanmälan till Sunnanåträffen och ÅterfÖRINGEN under flikenSunnanåträffen2019. Där finns också en lista över anmälda Team. Denna uppdateras kontinuerligt.

 

 

Uppladdning inför Klubbfighten i Hjo. Melleruds Trollingklubb kom sist. Nya tag nästa år

Resultat, Nattadraget 20 juli (Klubbaktivitet)

Nattadraget och är över för i år. Det var ett glatt gäng på 8 team som dök upp. Fisket var var kanske sådär men vi hade iallafall tur med vädret. Vinnare var Team Snäjk som plockade 4 abborrar. Totallängd, 115 cm och vann 800 kr som dom lät gå till mer Öring i Vänern🙏 Tvåa kom Team Black Star med 1 abborre på 30 cm. Pris till 2'an var ett fint spö med haspelrulle som var skänkt av SNÄJK🙏🙏 Team Bull, Team PutteBull, och Topless fick varsin abborre också. Resten av teamen hade dock en fin kväll på sjön😎 Tack alla deltagare för en trevlig kväll.😀👍 #snäjk

STARTSIDA / AKTUELLT INFORMATION

Tack SNÄJK för den fina platsen på er trollingavdelning

Ny framtagen dekal i folierad superkvalite. Köp här från hemsidan under fliken Försäljning. HELA BELOPPET GÅR RÄTT IN PÅ SMOLTKONTOT!!

Vi har fått upp ett fiskehäng vid inre rampen i hamnen. Här kan vi visa upp våra fångster.

Namn*
E-postadress*
Ämne*
Meddelande*

Har du en fråga eller funderar över något. Du kommer i kontakt med oss via kontaktformuläret. Du hittar även telefonnummer till oss under fliken Styrelse.